Hogyan fogjak neki? Mit szólnak majd hozzám? Vajon elég jó vagyok? Nem késő még? Mit tegyek, hogy jobb legyek? Nem merem elkezdeni! Félek, hogy kiröhögnek!

Tele vagy kérdésekkel?

Hidd el, tele vagy válaszokkal is!

Fedezzük fel együtt!

Ahogy Thomas L. Friedman írta Darwin A fajok eredete című munkája alapján:

“…nem a legokosabb fajok, és nem is a legerősebbek maradnak életben, hanem azok, amelyek a legjobban képesek alkalmazkodni, amelyek a legfogékonyabbak a környezetükben végbemenő változásokra.”

A legtöbb kellemetlen élmény, vagy elakadás a változásból fakad, és abból a szemléletmódból ami miatt úgy gondoljuk, hogy a változás rossz. Egy nehéz helyzetet akkor tudunk megoldani, ha hozzáfejlődünk, – alkalmazkodunk – azaz meghaladjuk magát a problémát, vele együtt önmagunkat.

Az, hogy hogyan állsz hozzá az adott történéshez kizárólag rajtad múlik, és ha nem tetszik, akkor TE magad tudsz rajta változtatni.

Hiszek benne, hogy képes vagy megugrani a saját akadályaid, meghaladni önmagad és képes vagy felülkerekedni a problémádon. Az a tisztem, hogy ezt számodra is láthatóvá tegyem.

Közös folyamatainkban útitársként vagyok melletted. Ezen az úton mindvégig jelen leszek, figyelek, kérdezek és néha csöndben kísérlek. Utam során én magam is rengeteg szeretetet és erőt kaptam a saját kísérőimtől. Célom, hogy ebből visszaadjak a világnak. Így tudok menedéket nyújtani, és tudok támogató erő lenni számodra.

Mindennapi életed során Te is bármikor találkozhatsz olyan kihívással, ami megállít és elbizonytalanít. Ez az a pont, amikor úgy érzed, egyedül nem tudsz továbblendülni.

A legtöbb esetben ilyenkor egy pillanatra megijedünk, és nem látjuk pontosan, hogy hogyan tovább – én is így szoktam ezzel lenni.

Meglehet, hogy már te is éreztél ehhez hasonlót

Megeshet, hogy csupán egy leheletnyi információra, vagy egy apró szemléletváltásra van szükséged a továbblépéshez. Esetleg egy olyan belső erőforrásra, amire ebben a helyzetben még nem látsz rá. Azonban ez mind ott van benned.

Biztos vagyok benne, hogy Te is arra törekszel, hogy a saját mércéddel mérve igazán hatékonyan működő, kiegyensúlyozott életet élj.

Bármi is a motivációd, belső erőforrásaid megmozgatásával támogatást kapsz tőlem céljaid elérésében.


Miben tudlak támogatni a coaching folyamatban?

Segítek megtalálni a módját, hogy képes legyél a változtatásra.

Megkeressük azokat a korlátozó hiedelmeket és feloldjuk, amelyek meggátolnak a könnyed előrelépésben. 

Ezen kívül a coaching folyamat segít abban…

… hogy a kihívást ne problémaként éld meg, hanem lehetőségként
… hogy le tudd küzdeni az akadályt és ne megtorpanj miatta
… meglásd a kiválóság felé vezető utat, és ne állj meg minden esetben az alap szinten
… hogy meghalld és tanulj a kritikákból
… hogy mások sikere ne visszafogjon, hanem inspirációként szolgáljon

Megmutatom, hogyan meríts erőt abból, ami eddig visszafogott! 

Egyik napról a másikra a legnyitottabb elme sem képes változni. Ebben a folyamatban végig melletted leszek, kísérőd leszek. Első alkalommal felmérjük a terepet, megismerkedünk és átbeszéljük a legfőbb elakadásaidat, hogy el tudjunk indulni az úton. 

coaching - megoldás

Mi a teendőd?

Kattints ide és írj nekem az űrlap segítségével! Az üzenet beérkezésétől számított 2 napon belül felveszem veled a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében. Kérlek pontosan add meg az elérhetőségeidet, hogy biztosan elérjelek. 

Mennyibe kerül?

Az első alkalom a bemutatkozó alkalom, ami körülbelül 30 percig tart. Ezen a találkozón bemutatkozunk egymásnak, beszélgetünk a keretekről, felteheted a kérdéseid, és elmondhatod, hogy mi az a téma ami foglalkoztat – amin dolgozni szeretnél. Ezt az alkalmat én állom, így neked ez nem fog pénzbe kerülni.

Minden további alkalom 60 perces lesz és ülésenként 12 000 Ft-ba kerül. 

Hogyan találkozunk? 

A város több pontján vannak partnereim, ahová el tudunk vonulni beszélgetni csöndes, diszkrét és profin felszerelt coaching szobákba. Illetve nyitott vagyok az online találkozókra is. Ez esetben a Skypeot vagy a Messengert preferálom.

Mi az a coaching?

A coaching egy olyan kreatív segítő és fejlesztő folyamat, amely célja a tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.

Rövid coaching beszélgetés egy rajzfilmben elrejtve. Kiválóan reprezentálja, hogyan hat a módszertan a gondolkodásunkra. Avagy hogyan coacholj egy vikinget?

Kinek való a coaching?

A coaching célja a mentálisan egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy csak önmagukat bizonyos területeken fejleszteni kívánó emberek támogatása. Ha szeretnél előrelépni és ehhez segítségre van szükséged, a coaching pont neked való!


Hogyan dolgozik a coach?

A coaching során nem adok közvetlenül tanácsot. Kérdésekkel, játékos és kreatív technikákkal segítelek hozzá a válaszok megtalálásához. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrálunk a közös munka során.


Mi az a life coaching – azaz életvezetési tanácsadás?

A coachingnak ez a fajtája az értékek és jövőkép tisztázásáról, illetve az egyéni célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy a kliens kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Az életvezetési coaching során segítek tisztázni, mit akarsz az élettől, támogatlak és bátorítalak az átalakulásod során. Az életvezetési tanácsadás többek között kommunikációval, konfliktuskezeléssel, motivációval, életmóddal, pályaválasztással, munkahelyváltással, beilleszkedéssel összefüggő megoldásokra, feladatokra összpontosít.


Mi az a karrier coaching?

A karrier coaching az elhelyezkedés segítése mellett akár nagyobb ívű karrier váltásra is felkészít. Amikor nemcsak arról van szó, hogy a szakterületeden maradva például magasabb munkakörbe lépsz, vagy munkahelyet cserélsz, hanem szakterületet vagy életpályát is válthatsz általa. Például, pénzügyről HR-re, személyi asszisztensből grafikussá, alkalmazottból vállalkozóvá, stb.


Mikor ajánlott a coaching?

Ajánlom a coachingot akkor, ha szeretnél fejlődni, életedben előrelépni. Nagy segítség munkahelyi elakadás esetén, vagy magánéleti gondok megjelenésekor. Amikor úgy érzed, mások nem értik meg amit mondasz nekik, egy coach segítségével fel tudod térképezni az okát, és meg tudod keresni, hogyan léphetsz túl rajta. Tipikus coaching téma az időmenedzsment, a mindennapok szervezése, vagy a karrierbeli elakadások. Illetve ha rengeteg önfejlesztő könyvet olvasol, mégsem látod hasznát, akkor érdemes lesz kipróbálnod az olvasottakat a gyakorlatban is. Ebben is tud a coach segítő kezet nyújtani.

Mi történik az üléseken?

Leginkább beszélgetni fogunk. Beszélgetni fogunk rólad, a céljaidról, és mindenről amit úgy gondolsz, megosztanál velem azért, hogy tudjalak támogatni. Illetve még többről is… Kérdések és különböző gyakorlatok segítségével megmozgatjuk az agyad, beindítjuk a fantáziádat. Ezáltal inspirálódsz majd arra, hogy te magad keresd meg a saját megoldásod. A coaching egy olyan kreatív folyamat, amiben a coach támogatásával a lehető legtöbbet tudod idővel kihozni magadból.

Egy szemléletes képpel ábrázolva olyan, mint egy kifestő. Hiszen a problémáinkat többnyire szürkének és nyomasztónak látjuk. Feladatom, hogy megmutassam neked a színes ceruzákat és segítsek rájönni arra, hogyan lehet a te képed olyan szép színes, amilyennek te látni szeretnéd. Megmutatom a színes ceruzákat, viszont tudd, hogy színezned neked kell! Ez egy olyan ígéret, ami által igazán magadénak fogod érezni azt a képet, amit alkottál.

karrier coaching

Szóval miért is írom mindezt le? Azért, mert az életvezetési tanácsadás során is coaching eszközökkel segítek neked abban, hogy előrébb juss a saját életedben.

A megoldás ott van benned!

Készen vagy átrajzolni a jövőd?

Egyeztessünk egy időpontot!