A szabadság számomra a választás szabadságát jelenti. Azt, hogy történhet a világban bármi. Beszélhetünk a Covidról, vagy csupán a kint szakadó esőről. Az, hogy Te hogyan éled meg, hogyan állsz hozzá, ebből a hozzáállásodból mit mutatsz meg másoknak – az a Te döntésed. Számomra a szabadság azt jelenti, hogy tisztában vagyok azzal, hogy minden esetben dönthetek, hogyan élem meg az adott helyzetet. Bárhogyan dönthetsz, ez a választás a tied.

Meglepően jó érzés, ha kíváncsiak rád és a munkásságodra. Főleg, ha ez egy sok ezres olvasottságú magazin. Nagyon köszönöm az antropos.hu-nak a kiváló kérdéseket, remekül éreztem magam az interjú során. Izgalmas gondolatokat hoztak felszínre a kérdések. Kattints a linkre és ismerd meg ezt az oldalamat is 💥👇

https://antropos.hu/szabad-elmevel-a-szabad-elet-fele/

Ki vagyok én?

Üdv, a nevem Tolvaj Sándor. A coaching és az önismeret által keresem annak a módját, hogyan élhetjük meg belső erőnket, kreativitásunkat, szabadságunkat. Misszióm, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimmal segítek a hozzám hasonló fejlődni vágyóknak.