Hogyan dolgozom?

Mind a coaching, mind pedig a coaching szemléletű tanácsadás olyan támogató folyamat, amiben a benned lévő erőforrásokkal fogunk dolgozni. Így a megoldás mindig a tiéd, én pedig segítek neked eljutni oda. Mivel cselekvésorientált módszereket ötvözök a meglévő szakmai tudással, a célod elérésében kiemelkedően fontos az általad elvégzett munka.

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együttműködni, vannak bizonyos keretek, amiket érdemes átbeszélnünk, mielőtt munkához látunk.

1. Hogyan tartjuk a kapcsolatot a konzultációs alkalmainkon kívül?

A munkám jelentős része személyes találkozókból és elmélyült tervezésből áll, így ennek érdekében az e-mailes kommunikációt tartom célszerűnek. Tehát kérdés vagy kérés esetén a sandor@tolvajsandor.hu e-mail címen fogsz elérni a leggyorsabban.

2. Hol fogunk találkozni?

Személyesen a 13-ik kerületben vagyok elérhető. Mivel több helyen is dolgozom, az első alkalom előtt pontosítjuk a találkozásunk helyszínét. Az online térben pedig Google Meet-en, vagy Messengeren tartok konzultációkat.

3. Amiről beszélünk, az maradéktalanul köztünk marad.

Minden esetben titoktartásra szerződünk. Természetesen szíved joga, hogy a saját folyamatodról kivel mennyit beszélsz, viszont a magam részéről garantálom, hogy ami a szobában elhangzik, azt nem fogom tovább adni senkinek.

4. Rendszeresen kapsz a konzultációk között elvégzendő feladatokat.

Ez lehet egy ajánlott könyv elolvasása, egy a témához kapcsolódó videó megnézése, vagy egy konkrét gyakorlat. Ez mind a te haladásodat szolgálja. A konzultációk legtöbbször irányt adnak a fejlődésedhez és az építkezéshez, viszont igazi munka két alkalom között zajlik.

5. Meghatározott rendszerességgel találkozunk.

Ennek leggyakoribb periódusa a heti találkozó. Ez azért van így, hogy az együtt töltött alkalmak között legyen elég időd dolgozni magadon és átgondolni azt, amiben éppen benne vagy. Természetesen ez a pont a több alkalmas folyamatokra érvényes.

6. Milyen hosszúak az egyes alkalmak?

Alapvetően 60 perces konzultációkat tartok, speciális esetben ez lehet 90 perc is, ami minden esetben a folyamattól és a kettőnk közötti megállapodástól függ

7. Hogyan tudod lemondani, ha közbejön valami?

Ha szeretnéd lemondani az időpontodat, azt a konzultációs alkalmunk előtt legalább 24 órával tedd meg! Amennyiben 24 órán belül mondod le, úgy az ülés díját ki fogom számlázni Neked.

8. Kérlek, pontosan érkezz az időpontodra!

A befoglalt idő a tiéd, és ez az idő sérthetetlen. Ugyanúgy, mint az utánad következő kliens ideje is. Ezért bármennyit késel, be kell fejeznünk a közös munkát az óra elteltével. Nincs lehetőség hosszabbításra.

Amennyiben online találkozónk van, nem jelentkezel be időben és nem is szólsz, hogy késni fogsz, 15 perc várakozás után bezárom az alkalmazást, és az alkalmat ugyanúgy kiszámlázom, mintha megtörtént volna a beszélgetés.

9. Mi történik, ha a folyamat során kilépnél a közös munkából?

Olykor előfordulhat, hogy úgy érzed, elfáradtál, eleged van. Ez általában akkor van így amikor egy nehéz témához értünk. Amikor ezt érzed, kérlek jelezd, mert ez egy nagyon fontos információ a haladás szempontjából.

Ha a folyamat befejezése előtt kiszállnál, akkor is fontos lekerekítenünk azt ahol éppen tartunk. Itt átbeszéljük azt is mi az oka annak, hogy kis szeretnél szállni – ezért egy záró alkalomra mindenképp szükség van.

10. Mi az a záró alkalom?

A folyamat végén mindig van egy záró alkalom, ahol megünnepeljük a sikereinket. Összefoglaljuk, hogy milyen célokat sikerült elérnünk a munka során.

11. Milyen árakkal dolgozom?

Mint ahogy minden ember másképp működik, úgy a közös munkánk is egyénre szabott. Egy alkalom 60 percig tart, és 15 000 Ft-ba kerül. Ha a témád úgy kívánja, elég lehet egy beszélgetés, ha pedig úgy látjuk, több alkalomra van szükséged, megbeszéljük a folytatást.

Mielőtt elkezdünk dolgozni, találkozunk egy 30 perces beszélgetésre, ami számodra díjtalan. Ezen az első alkalmon bemutatkozunk egymásnak, beszélgetünk a keretekről, felteheted a kérdéseidet és elmondhatod, hogy mi az a téma ami foglalkoztat – amin dolgozni szeretnél.

Meghatározzuk a céljaidat, és ez alapján fogjuk eldönteni, mennyi időre van szükséged, és ezalatt az idő alatt hányszor javasolt találkoznunk ahhoz, hogy a lehető legstabilabb változást érd el az életedben.

Töltsd ki az űrlapot, és máris landol a levelezőfiókodban!