Life coaching

Ahogy Thomas L. Friedman írta Darwin A fajok eredete című munkája alapján:

“…nem a legokosabb fajok, és nem is a legerősebbek maradnak életben, hanem azok, amelyek a legjobban képesek alkalmazkodni, amelyek a legfogékonyabbak a környezetükben végbemenő változásokra.”

Hogyan hat ez rád? 

Minden probléma, elakadás a változásból fakad, és abból a szemléletmódból, ami miatt úgy gondolod, hogy a változás rossz. Egy adott problémán túllépni vagy megoldani azt, akkor tudod, ha hozzá fejlődsz, azaz ALKALMAZKODSZ – meghaladod magát a problémát, és vele együtt önmagadat. Az, hogy hogyan állsz hozzá egy problémához kizárólag rajtad múlik, és ha nem tetszik, akkor TE magad tudsz rajta változtatni. 

Mindennapi életed során bármikor szembe jöhet veled olyan történés, ami megállít és elbizonytalanít. Ez az a pont, amikor úgy érzed, ezen egyedül nem tudsz továbblendülni.

A legtöbb esetben ilyenkor egy pillanatra megijedünk, és nem látjuk pontosan, hogy hogyan tovább – én is így szoktam ezzel lenni.

Meglehet, hogy már te is éreztél ehhez hasonlót

Megeshet, hogy csak egy leheletnyi információra, vagy egy apró szemléletváltásra van szükséged a továbblépéshez. Esetleg egy olyan belső erőforrásra, amire ebben a helyzetben még nem látsz rá. Azonban ez mind ott van benned.

Biztos vagyok benne, hogy Te is arra törekszel, hogy a saját mércéddel mérve igazán hatékonyan működő, kiegyensúlyozott életet élj.

Bármi is a motivációd, belső erőforrásaid megmozgatásával támogatást kapsz tőlem céljaid elérésében.


Miben segít a life coaching – azaz életvezetési tanácsadás?

Segít megtalálni annak a módját, hogy képes legyél változtatni a problémádon, amivel hozzám fordulsz.

Megkeressük azokat a korlátozó hiedelmeket és feloldjuk, amelyek meggátolnak a könnyed problémakezelésben. 

Ezen kívül a coaching folyamat segít abban…

… hogy a kihívást ne problémaként éld meg, hanem lehetőségként
… hogy le tudd küzdeni az akadályt és ne megtorpanj miatta
… meglásd a kiválóság felé vezető utat, és ne állj meg minden esetben az alap szinten
… hogy meghalld és tanulj a kritikákból
… hogy mások sikere ne visszafogjon, hanem inspirációként szolgáljon

Megmutatom, hogyan meríts erőt abból, ami eddig visszafogott! 

Ez egy folyamat, egyik napról a másikra a legnyitottabb elme sem képes változni. Ebben a folyamatban végig melletted leszek (amennyiben igényled). Az első alkalommal felmérjük a terepet, megismerkedünk és átbeszéljük a legfőbb elakadásaidat, hogy el tudjunk indulni az úton. 

Mi a teendőd?

Írj nekem az alábbi űrlapon keresztül, és 2 napon belül felveszem veled a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében. Kérlek pontosan add meg az elérhetőségeidet, hogy biztosan elérjelek. 

Mennyibe kerül?

Az első alkalom felét én állom, így a Te részed  6 000 Ft lesz. Minden további alkalom 12 000 Ft. 

Hogy néz ki a konzultáció korona idején? 

Természetesen én is tartom magam a #maradjotthon-hoz, és arra kérlek, hogy Te se mozdulj ki! Mindent megoldunk az online térben. A kapcsolatfelvételt követően telefonon vagy emailben egyeztetjük, hogy Te melyik platformot preferálod. A fizetést pedig utalással oldjuk meg. 

Mindennapi életed során bármikor szembe jöhet veled olyan történés, ami megállít és elbizonytalanít. Ez az a pont, amikor úgy érzed, ezen egyedül nem tudsz továbblendülni. Egy ponton mindannyian azt érezzük, kezd a probléma nagyobbá válni, mint mi magunk.

Ismered az érzést? Mi történne, ha a problémákra ezentúl nem problémaként, hanem lehetőségként tekintenél, és meglovagolva a hullámot egy sokkal szebbet, sokkal nagyobbat alkotnál, mint ami előtte volt?

Készen vagy átrajzolni a jövőd?

Vedd fel velem a kapcsolatot!