Ki vagyok én?

Üdv, Tolvaj Sándor vagyok.

Évtizedes kreatív tapasztalatommal és folyamatos fejlődésemmel tudom számodra a legjobbat nyújtani. Utam a grafikai tervezésen keresztül vezetett a webes világ felé, majd elindulva egy segítő vonal – a coaching irányába.

Kisvállalkozásokkal is és nagy cégekkel is egyaránt együttműködtem projektjeik megvalósításában, online- és offline megjelenéseik kialakításában.

Piaci jelenlétem során foglalkoztam mindenféle kreatív szakiránnyal. Voltam kiadványszerkesztő, grafikus, webdesigner, webfejlesztő. Mindegyiket szerettem és a mai napig szeretem.

Világéletemben olyan munkákat végeztem, amik feltöltenek és amiket szívvel lélekkel tudok csinálni. 

Érdekelnek az új területek, digitális technológiák. Szívesen ismerkedem új módszerekkel. Folyamatosan figyelem a szakmai trendeket, újításokat, és a tanulási folyamatomba rendszerint beleillesztem ezek elsajátítását is. Mivel az online tér és a számítógépes világ meghatározó területe a karrieremnek, így

fontos számomra, hogy tudjam támogatni a gördülékeny kapcsolatot ember és a gép között.

Pályám során voltam alkalmazott, voltam vállalkozó, kipróbáltam több szakmát és munkastílust. Voltam beragadt állapotban, álltam én is a start vonalán tanácstalanul, kezdőként és újrakezdőként.

…és volt olyan, amikor egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy jó az amerre haladok csak haladtam.

Volt olyan pillanat viszont, amikor teljesen elveszve éreztem magam. Nem tudtam mi hiányzik, de valami nagyon hiányzott.

Az egyik ilyen pillanatban – néhány évvel ezelőtt – , egy nem várt történés erős megállásra kényszerített. Ez volt az a nagy pofon, aminek következtében úgy éreztem, azonnal változtatnom kell magamon. Eljött annak az ideje, hogy átgondoljam, hogyan is szeretném évek múlva látni magam.  Egy segítő szakember támogatásával ráléptem az önismeret útjára. Az akkor még kevésbé tudatos döntés egy markáns tanulási folyamatává vált az életemnek.

Amióta elkezdtem ezt a munkát, megváltoztam – rengeteg terhet letettem, és rengeteg új szokást alakítottam ki. A lerakott teher része volt az a 42 kiló súlyfelesleg is, amelyre különösen büszke vagyok. Erről itt olvashatsz… Újjá születtem!

2012

2020

Többféle önismereti technikába nyerhettem betekintést mestereim által. Csak felsorolásképpen a módszerek, amik személyiségfejlődésem szolgálták: családállítás, Gestalt, KIP, játszmaelemzés, tranzakcióanalízis, belső gyermek, bodywork technikák, pszichodráma, kognitív életviteli tanácsadás, érintésterápia, NLP, hipnózis, relaxáció, meditáció, illetve a testedzést is az önismereti utam szerves részeként tartom számon.

Amikor utamat látván egyre több ismerősöm jött hozzám tanácsot kérni, ráeszméltem, hogy ez lehet az én hivatásom. Itt jött be a képbe a coaching.

2017-ben elkezdtem a coach szakmát, és ezzel egy új irány alapjait fektettem le. Egy olyan irány, ami által még jobb emberré válhatok, aminek segítségével neked is tudok segíteni a céljaid megvalósításában.

Azzal, hogy 2018 márciusában sikeresen levizsgáztam egy új út nyílt meg előttem. Egy új kezdet ahhoz, hogy a világot jobbá tegyem azáltal, hogy segítek azoknak az embereknek, akiknek rám van szükségük.

Speciális területeim az életviteli tanácsadás, karrier tanácsadás, webes megjelenés.

Tanulmányaim

2020

Karrier coach

Coachingcentrum – 16 óra / oklevél sz: CK-26/2020

2020

2019

Életmód és Táplálkozási tanácsadó képzés

Weider Professional

2019

2019

Mindset tréning

DEVELOR tanácsadó Zrt.

2019

2019

Design Thinking tréning

Wolters Kluwer Hungary Kft.

2019

2018

Tranzakcióanalízis képzés

Várnai Myrtill – klinikai szakpszichológus – 20 óra

2018

2017-2018

Integrált business és life coach képzés

Coachingcentrum – 130 óra / oklevél sz: CK-19/2018

2017-2018

2003-2007

Informatika, PR management

(Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar)

Kedvenc tantárgyaim:
pszichológiai alapismeretek, projekt management, PR management, kommunikáció

2003-2007

Misszióm, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimmal segítek a hozzám hasonló fejlődni vágyóknak.

Készen vagy átrajzolni a jövőd?

Vedd fel velem a kapcsolatot!